Созопол - Апартаменти

Апартемнти Антея Сердика

3001 02
 
Цени60-160 лв за помещението на вечер
022 bedsСтудио (2), Апартамент (4)
 
006 wifi pl 008 park m 002 kitch pl 001 rest pl 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01Button site 01  

Апартаменти Созопол Дриймс

3002 02
 
Цени90-137 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (4, 5, 6, 7)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01 

Панорамни мезонети

3003 02
 
Цени90-130 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (3)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01 

Апартамент Свети Зосим 3

3004 012
 
Цени60-85 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (4)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01 

Оферта за собствениците на апартаментите