Созопол - Вили, бунгало

Каравана Синьо лято

4001 02
 
Цени120 лв за помещението на вечер
022 bedsКаравана (4)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets pl 009 pool m  
Button info 01Button site 01  

Каравана Червен залез

4002 02
 
Цени70-90 лв за помещението на вечер
022 bedsКаравана (4+2)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets pl 009 pool m  
Button info 01 

Каравана Зелена

4003 02
 
Цени90-110 лв за помещението на вечер
022 bedsКаравана (4+2)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets pl 009 pool m  
Button info 01 

Къща Астра Нова

4004 02
 
Цени50 лв за помещението на вечер
022 bedsКъща (15)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool pl  
Button info 01 

Оферта за собствениците на апартаментите